Drabbad

Det drabbade mig till sist, inte förkylningen men maginfluensan. Mår hemskt. Har sprungit upp o ner hela natten o inte fått många timmar sömn. Jag mår illa. Jag är inte den enda på jobbet för flera av personalen o barnen är hemma idag av samma anledning. Typiskt att jag hade parkerat bilen igår där det kostar pengar dagtid. Det var ett helt konditionspass för mig att ta mig upp halv nio, ta en dusch, sätta mig ner o pusta ut, springar ner för trapporna o bort till bilen för att flytta den, sen till konsum o sen uppför alla trapporna igen, fick stanna o vila på vägen, tänk så matt man kan vara. Köpte proviva också så nu har jag intagit en mastodant frukost bestående av ett glas proviva o ett halvt knäcke, det var en pärs att få i sig. Hoppas det stannar kvar. Nu ska jag försöka sova.

Nåt nytt, nåt litet

Hmm, Ja, det blev ett par skor iaf, och ett par jeans, kanske inte det bästa för spargrisen. Skor behövde jag verkligen, ett par svarta ankelboots med nitar från Vagabond. Storlek 37 fanns inte så det fick bli 36, hör och häpna, när köpte jag 36 i skor senast, men de var jättesköna.

Jeansen då, jag är lite osäker, men billiga var de, från JC. Ett par stuprör i grått bomullstyg. Storlek S fanns inte så det fick bli XS o de fick jag på mig. Lite osäker på om de är för tighta, men de är ganska sköna.

Alltså, så himla liten är jag väl ändå inte eller har sko- och klädstorlekarna blivit större?


Apelsiner

Det värker i halsen o huvudet känns lite tungt. Kanske är det tröttheten, det är dags att sova, eller kanske är det förkylning på gång, hoppas inte. Nu när alla barn och personal är på plats på jobbet frodas bacillerna o vi har redan flera borta, pga feber, snuva o maginfluensa, usch o fy. Jag har varit frisk sen april o jag hoppas det fortsätter så. Efter kvällens kakchock o träningschock var jag tvungen att varva ner med en värmande kopp roobios vaniljte som är mitt favoritte fullt med antioxidanter o hälsosamma egenskaper, samt några goda saftiga apelsiner. Dessa goda ting tillsammans med doften av nybakade kakor, mörkret o regnet smattrande mot rutan fick mig på riktigt härligt höstmyshumör. Godnattkramar!

Combat girl

Min nya lyxiga ugn är invigd. Smaskiga kakor blev det och jag har ätit upp nästan hela satsen. Jag kan avslöja att jag måste ha bruksanvisning till ugnen nu i början eftersom det finns sex ugnsfunktioner på den. Traditionell, varmluft, bakugn, pizaugn, upptiningsugn och grill. Förrvirrande, varför göra det så svårt?

Idag såg jag nåt nytt och modernt jag aldrig sett förut. I Ljunghusen på 50-sträckan har de en hastighetsmätare uppsatt över vägen där det står vilken hastighet du kör i. Jag körde i nästan 70 och jag släppte gasen omedelbart. En bra uppfinning tycker jag.

Nu ska jag snart iväg och slåss och sparkas i luften. Det är rolig o effektiv träning o instruktören är bara bäst.

Spartips

Nu är det ett faktum. Jag lovar dyrt och heligt här och nu på min blogg att jag ska spara. Att sluta shoppa kläder blir nog ingen konst *harkel*, inte med min beslutsångest. Jag kan gå i timmar på stan utan att kunna bestämma mig för vad jag vill ha, o när jag väl hittar nåt intressant börjar jag bli så himla trött o då känns plagget i fråga bara onödigt o det slutar med att jag går därifrån tomhänt. Nej den stora besparingen är nog att dra in på choklad, glass o naturgodisätandet o då slå två flugor i en smäll.

Som tur är får jag ju frukost, lunch o mellis på jobbet, så det enda jag behöver ha hemma är kaffe, mjölk, frukt o havregryn. Billigt, hälsosamt, men kul? Nja, men den som väntar på nåt gott, det roliga kommer. När jag om två veckor får nån lyxig behandling på spa eller när jag i vinter ligger på beachen i Florida. Då är varje sparad krona guld värd.

Bävernylon i storlek 170

Regnet gav med sig till sist så att vi kunde cykla till festen igår. Det var trevligt trots att jag inte alls var på partyhumör. Med hjälp av en flaska mousserande vin, trevliga människor och Lucas Prata på högsta volym löste det sig. Tiden bara flög iväg och helt plötsligt skulle vi iväg till Schlagerbaren. Det var kul, men jag tror bestämt att det är dags att börja gå någon annanstans.

Idag har vi varit på Nova Lund. Halvt bakis och trött som jag var så blev det inget shoppande. Jag tycker det är jobbigt att shoppa nuförtiden, och dyrt, tacka vet jag internetshopping. Istället gick vi till ÖB och storhandlade. Diverse choklad, nötter, rengöring, skorpor med mera slank ner i korgen. Jag är på jakt efter en bävernylonoverall men det finns inte i min storlek. Varför? Det är ju ett universalplagg, inte bara för små :) Flytoverallerna med kamouflagemönster var lite dyra, men A verkade lite sugen på en sån, haha!

Marmelad

Min nya passion är marmeladmackor. Stora grova muslibullar med smör, en smakrik ost som toppas med marmelad, det finns inget godare. Jag rekomenderar apelsin/morotsmarmelad, den är jättegod. Avnjutes bäst med en kaffe latte och ett glas bravojuice med smak av päron, apelsin, morot, äpple och citron.

Ikväll ska jag gå på fest. Vad ska jag ha på mig?


Träskor på skånska

Finally friday. Efter en liten runda på stan konstaterade jag att det kommer bli omöjligt för mig att spara pengar, men jag måste. Varför ska det vara så mycket som man anser sig behöva? Ankelboots, svarta stövlar, grå jeans, kjol, klänning, leggings, lång tröja, partytoppar, skönhetsprodukter, you name it. Kan iaf trösta mig med att jag gjorde en liten besparing då jag hade bestämt mig för att köpa Falsterbotofflor eftersom jag tycker de är så söta. Fick en smärre chock när jag entrade Falsterboden efter jobbet och upptäckte att de kostade 430 kr, för ett par träskor?!!!! Det är ju faktiskt lika mycket som en stövel.

En annan chock var chokladchocken ikväll. Tror ni inte jag åt upp hela påsen med chokladpraliner? 260 gram i ett enda nafs. Jag är omöjlig. Tur vi har varit på promenad ikväll.

Tips för musikintresserade är att surfa in på www.pandora.com. Där skriver du in namnet på en artist du gillar och sen får du en alldeles egen radiostation som spelar musik i den genren.


Fjärde våningen utan hiss

Min köksförnyelse är i full gång o idag har en eletriker dammat ner hela min nystädade lägenhet samt garderoben med borrdamm, då el har dragits från elskåpet (övanför garderoben) till köket.

Ikväll fick jag hjälp av poståkeriet att bära upp min nya rostfria spis. Kan tilläggas att jag bor på fjärde våningen utan hiss. De borde rosas, det ingår egentligen inte i deras arbetsuppgifter, men jag la på min charm. Min granne dök upp som en räddande ängel o lånade ut en kärra o en man. Ibland har jag tur. Behövde knappt hjälpa till.

I vintras i värsta snökaoset kom en liten brevbärare förbi min port när jag o en väninna var i full gång att kånka upp en tv-bänk som vägde flera ton. Han erbjöd sin hjälp o ångrar sig nog än idag. Men som sagt, en eloge till alla postkillar.

Imorgon kommer vvs-gubbarna o tar bort min gas o min gasspis. hoppas inte hela huset exploderar.

Jag hittade en hundralapp i ett par gamla jeans, det gjorde mig glad!

Dagens upptäckter

Ja, ok, jag fortsätter att tjata om det här med att vara vuxen, eller ja, gammal eller vad man ska säga. Jag kom på mig själv idag att jag spanade in många snygga killar på cykel och att dessa killar hade barnsadlar på pakethållaren. Hallå! Jag är visst lite vuxen ändå eller är det extra vanligt med unga pappor nuförtiden?

BTW, jag hörde en bra låt på radion tidigt i morse som hette young dad med Hoffmaestro. Haha!

På djupet

Åkte till jobbet kvart över sju i morse och kom hem från jobbet kvart i nio ikväll. Snacka om lång arbetsdag. Personalkonferanser är jobbiga. Imorgon börjar jag halv sju. Jag kan ju börja övernatta på jobbet.

Har precis använt min djuprengörande ansiktsmask för första gången på hela sommaren. Har inte velat använda den under sommaren för jag är rädd att den ska ta bort all min solbränna, då det är en sån som torkar fast som man ska slita av. Som tur är ser jag inte blekare ut än innan och fräknarna dom sitter där dom sitter :) Nu är jag redo för sängen för väckarklockan kommer ringa klockan fem! Livet är underbart...


Vuxentest

Idag sa någon till mig att jag har många vuxenpoäng och till ytan kan det nog se ut så, med jobb, bostadsrätt och bil. Därför var jag tvungen att kolla upp det med hjälp av detta enkla vuxentest. 13 poäng skrapade jag ihop, så puuuh, jag andas ut, jag är inte vuxen. Vilken vuxen går omkring på systemet och köper vin efter hur hög alkoholhalten är, blir jättefull varje lördag och älskar att åka karusell? Inte många, men jag! Varför vara vuxen vid 25 års ålder när man antagligen ska vara det i över 50 år?

Jobb (1p) - ja
Visitkort (1p) - nej
Konferens (1p) - nej
Bor hos föräldrar (-2p) - nej verkligen inte
Vara sambo (1p) - nej
Vara förlovad (1p) - nej
Vara gift (2p) - en dag hoppas jag
Skild (3p) - nej
Äga villa (2p) - nej
Ha en bil (1p kombi + 1p) - ja, nissan micra -03
Hund (1p) - nej
Lån (1p) - ja, tyvärr
Gemensam ekonomi (1p) - nej
Pensionsspara (1p) - inte än
Storhandla (1p) - nej
ICA-kundkort (1p) - medmerakort
Använda rabattkuponger (2p) - nej
Äga hushållsassistent (1p) - ja
Äga diskmaskin (1p) - nej
Dubbelsäng (2p) - nej, 120
Ha julgran på julen (2p) - nej
Gråa hår (1p) - haha nej
Celluliter (1p) - nej inte en enda
Prenumerera på morgontidning (1p) - nej, skulle ändå aldrig ha tid att läsa den
Lösa sudoko (1p) - nej, det verkar trist, finns roligare saker att fördriva tiden med
Välja att inte svara i telefon (2p) - det händer
Putsa fönster (1p) - ja, men sällan
Svampplockning (2p) - nej, men skulle faktiskt vilja, nån som vill följa med?
Långfärdsskridskor (1p) - ja, mysigt
Parmiddag (1p) - nej
Vinprovning (1p) - ja tack
Danskurs (1p) - salsa vore skoj
Partaja till gamla 70-talshits. Obs! Gäller ej om du är bög. (1p) - ja
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - nej
Däcka före 23.00 dagligen (1p) - nej
Föredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) - aldrig
Spela Bingolotto (1p) - nej
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - nej fy
Ha höftproblem (1p) - nej, men knäproblem, haha
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) - nej
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - ja, faktiskt

0-15 p "INTE gammal"
16-25 p " börjar barka ditåt..."
Över 25 p "Nu är du där"


Duktig

Idag blev det storstädning av lägenheten och det var på tiden. Ikväll blir det fest som alla andra lördagar denna sommar. Får se om jag vågar visa mig på Schlagerbaren igen. Var ska man annars gå?

Detta var lite kul tycker jag, tänk så särskrivning kan ställa till det. Vem vill ha vatten och olja spolat på sin bil?

17674-18


Fikonglass

Äntligen tog jag mig till det omtalade glasscaféet Dolce Ciciliana och det var inte en dag försent. Himmelskt! Italian flashbacks! Bellissimo! Blir många återbesök vill jag lova. Därefter gick vi en lång runda runt stan och sen en liten runda inne i stan där det är Malmöfestival. Inte en gång till, trångt och svårframkomligt. Efter två timmars powerwalk där halva tiden ägnades åt ivrigt kryssande mellan fjortisar, lantisar , barnvagnar, matvagnar och spottandes gubbar bestämde vi oss för att gå hemåt. Höll på att dö av smärta då mitt knä började krångla. Måste vara eftersviterna av min joggingtur igår. Får kolla upp det där, så här på ålderns höst :)

Mitt diskberg växer. Jag har inte diskat sen i söndags. Ok, jag äter ju då frukost, lunch och mellis på jobbet så jag har inte hela köksbänken full, men hela diskhon och det är katastrof. Vad hände med hon som inte tål att se smutsiga glas och porslin i köket, som diskar med en gång? Kanske beror på att jag aldrig är hemma. Imorgon är det lördag och det är städ- och diskdag men framförallt  FESTDAG (som alltid).

Sovdags! Jag har varit vaken sen klockan fem i morse. Buona notte!


10 minuter (för mig själv)

Eller mer, det är vad jag behöver. Tiden räcker inte till. Jag behöver fundera och komma på vad jag vill. Varför kan jag inte sluta älta allt gammalt och sluta analysera varenda beslut som ska fattas. Sprang sex kilometer ikväll, det var skönt, rensade tankarna. Att diskutera och utbyta tankar och funderingar med vänner, lyssna, ta till sig, det är vänskap och det hjälper, men ibland vill man bara vara ensam.

Fick lite andrum från jobbet idag då vi som blivit anställda i Vellinge kommun under det gångna året erbjöds en sightseeingtur genom kommunen och som avslutades med en lyxig trerättersmeny på Ängavallen. Hälsade på mina gamla elever, de vinkade glatt och var glada att se mig, det är lycka, saknar sjuåringarna.

Imorgon börjar Malmöfestivalen, jag är faktiskt glad, jag har haft en härlig sommar. Jag gillar hösten, den är aldrig riktigt lika grym och svartvit som man tror.

Ökänd

Välbehållen och bakis efter nattens äventyr som kunde slutat riktigt illa. Den annars så enkla cykelvägen från Lorensborg till Schlagerbaren blev inte så enkel som den brukar, då jag cyklade rakt in i en bom. Måste sett väldigt roligt ut. Men full som jag var reste jag mig bekymmersfritt upp och cyklade ifatt mina vänner. Väl framme vid Schlagerbaren var det lång kö. När det var min tur att gå in tog vakten tag i mig och såg mig rakt in i ögonen och sa till mig att BARA dricka vatten när jag kom in. Antagligen var det samma vakt som för några veckor sen tog ifrån mig cidern jag stod och drack i kön. Klockan tre när jag skulle cykla hem upptäckte jag till min fasa att min cykelkorg var helt mosad efter kollisionen. Min cykel har varit med om mycket, kollisioner med andra cyklister och en gång vurpade jag när jag råkade köra på en bilradio. Framhjulet är lite skevt. Kronan är en stabil cykel!

Idag har jag blåmärke på ena knäet, skrubbsår på andra knäet och min vänstra fot är lätt stukad. Det märkte jag inte igår. Får gå ner sen och kolla hur min cykel verkligen ser ut.

Nu är jag verkligen ökänd av vakterna på Schlagerbaren.


Ösregn

Regnet det bara öser ner utanför mitt fönster och termometern visar på 16 grader. Vad hände med sommaren?

Jag som tänkte ta en promenad till mobilia men i ett sånt här ösregn hjälper inte ett 59 kronors paraply från H&M. Jag får väl ta bilen. Annars har jag som princip att aldrig ta bilen inom Malmö stads gränser. Här finns så bra cykelstråk och promenadstråk och allt är på rimligt promenadavstånd. Jag gillar att promenera. Bilen använder jag till och från Falsterbo, det är lite långt att cykla dit varje dag, även för en hurtbulle som jag :)

Men, jaja, får väl gå ner till min lilla "Uno", men jag avvaktar, kanske slutar det regna snart. Hursomhelst så måste jag iaf köpa grejer till vår lilla kräftskiva ikväll.

Filmpremiär

Fredag kväll och jag ska se Miami Vice på bio! Vi ska sitta i biosalongen och drömma oss bort över Atlanten. Drömmen är faktiskt inte bara en dröm för om fyra månader blir den verklighet.

Fick mitt H&M-paket och det var fina grejer. Den svarta dubbelknäppta ulljackan var jättefin.

Dagens fråga: Varför heter alla små barn så konstiga namn idag? Noah, Noel, Norton, Nils, Dante, Hector, Viking och Leon är nya små bekantskaper denna veckan.

Spara vill slösa

jag vågar inte gå på stan längre för jag är rädd för alla nyinkomna höstkläder som hänger och lockar i skyltfönstren. Det räcker med allt snyggt som finns att se på affärernas hemsidor och på bloggarna, för där är de oftast på flera knapptryckningars avstånd. Topshop har jättefina cardigans, vill ha både en senapsgul och en svart. Sen så vill jag ha ett par svarta stövlar och ett par grå stövletter. En röd kappa hade ju inte varit fel, eller ett rött äppelhalsband från Kenneth Jay Lane.

Jag får låsa in mitt bankkort för jag måste snåla lite. USA-resan ska betalas och installationen för el och min nya spis likaså.

Men lite måste man unna sig, exempelvis ett biobesök imorgon kväll, eller en partykväll på lördag, det säger jag aldrig nej till. Men då måste jag ju köpa... Ooops!

mellanmålstips

Nyttiga mellanmålstips:

Dubbla fullkornsrån med mager grevéost emellan

Naturell yoghurt med honung och solrosfrön


Mindre nyttiga mellanmålstips:

En hel burk (0,75 l) carte d'or rocky road glass

Ett paket eldorado vaniljkex

(helst på samma gång)


Stackars magen!


Vägen till det moderna

Att byta från gasspis till elspis i en 30-talsfastighet verkar visst bli en hel process, mycket pga att stammarna inte är bytta. Hade en elektriker på besök eftersom jag måste dra ut el till köket. Tydligen måste hela proppskåpet bytas ut eftersom jag har 1-fas el och han tyckte jag skulle satsa på 3-fas el, eftersom vi ska byta stammarna i vår. Men frågan är om elledningarna i huset håller. Tänk om jag slår ut elen i hela huset? Sen måste jag ta kontakt med gasbolaget men det finns inget gasbolag i Malmö. Hmm, jag får väl ringa E-on och fråga, gasledningarna måste plomberas och gasabonnemanget måste sägas upp. Jaja, det löser sig väl, den dag jag har min nya rostfria spis på plats är jag nog glad. Man kanske skulle blivit elektriker?

Eller konstnär? Var på galleri Miva i helgen och där fanns en underbar tavla av en av mina favoritkonstnärer
Maria Larkman. 15 000 kronor kostade den. En månadslön. Får ta tag i mitt målande, en tavla i månaden ska jag väl lyckas med iaf :)


tvång och höstsäsong

Trots 25-gradig temperatur och strålande solsken känns det som höst. Morgnarna är kalla, kvällarna svalare och luften lättare att andas. Höstkänslan förstärks såklart av att jag börjat jobba igen. Eller jobba kan man kanske inte kalla det när man sitter fem vuxna människor med kaffekopp och glass i handen och ska försöka med den stora konsten att hålla koll på två rara små barn, och där dagens stora händelse är middagen.

Jaja, lugnet före stormen, imorgon börjar inskolningen för de nya små trollen som vi ska forma till anständiga människor och som ska ta över efter vår generation. Världen ligger helt i våra händer.

Jag har checkat Malmöfestivalens program och följande artister tror jag är väl värda att se: Whyte Seeds, The Sounds, Tiger Lou, Timo Räisänen, Dungen, Laakso, Kristian Antila och David & the citizens. Svensk indiepop kan man aldrig få för mycket av, men jag hade ju såklart helst sett en Winnerbäck eller en Håkan.

Halmstads pärlor

Blev en kanonkväll igår. trevlig tjejmiddag, god mat o skoj på schlagerbaren. Idag blev det en bakispromenad ut till Bo01 där vi hängde hela eftermiddagen. Malmö är litet kunde vi konstatera, då vi kände igen var o varannan människa.

Ska börja jobba imorgon, eller kanske inte. Har egentligen semester i två dagar till men ska nog spara de semesterdagarna till USA-resan i vinter. Det pratades om att åka till Tosselilla imorgon och då tar jag nog ledigt ändå. Jag vill ju åka vattenrutschbana! Eller varför inte en trip till Halmstad ;)

17674-16
Gårdagens outfit bestående av aprikost linne (Gosha), svarta jeans (Miss Sixty) och svarta pumps (Bianco).


För den som letar

Denna vill jag ha, en rosa kobratelefon. Den såldes för 2300 kronor på Tradera. Får väl gå en loppisrunda i Malmö och försöka hitta en billigare. De vita eller de grå går på runt tusenlappen, kanske kan man måla dem rosa? :)

17674-15

Gazpacho hade för övrig supergoda tapas och Lilla Torg myllrade av människor. Tänk att det ska ta över två år innan man ser vissa personer. Ibland är Malmö bra stort, men oftast väldigt litet.



Överraskad

Begav oss söderut i morse med bil i hopp om en solig dag. Det som såg så lovande ut när jag väcktes halvåtta i morse av mitt technofreak till granne. Första halvtimmen på stranden var vacker, men ett stort svart moln närmade sig med stormsteg. Först tänkte vi att det är nog övergående, men sen började det falla stora regndroppar, som efter en stund övergick till spöregn. Där gick vi genom Kämpinge, barfota, i bikini medan regnet forsade ner, rann in i ögonen och gjorde oss genomvåta. Lite mysigt var det faktiskt, ett riktigt sommarregn. Vi tog skydd i min väninnas stuga en stund tills regnet upphörde, men solen var försvunnen, så vi körde tillbaka till Malmö. Här hade det minsann inte regnat. Vi svängde förbi Sibbarp men rastlösheten tog vid så vi körde hem. Nu höll jag på att bli överrumplad av regnet igen, men hann precis hem innan det började spöregna. Jag nästan sprang över möllevångstorget. En rolig syn säkert, men brydde mig inte om visslingarna från de mörka killarna som satt vid gatuköket och åt hamburgare.

Ikväll blir det middag på Gazpacho :)

Jag vill ha

Jag vill ha allting. Mycket vill ha mer. Idag blev det en runda på stan med A vilket medförde några oplanerade inköp. Först betalade vi en del av vår USA-resa. Sen köpte jag svarta pumps på Bianco, vilket iaf  var planerat. Sen gick vi o fick gratis makeuprådgivning på Face, vilket medförde att jag köpte två nya ögonskuggor. Sen storhandlade jag på Systembolaget så att jag ska kunna blanda margaritas hemma. Nu sitter jag o bjuder på i.d. rouge på Ebay. Jag som skulle spara! Jaja, saker gör en lycklig, så är det bara.

Är det nån som vet om det finns lås att köpa till kakburkar?

Nu ska vi cykla till Höllviken :)

Ett skratt innan läggdags

Om man för cirka två år sen köpte Ericsson-aktier för 100 000 kronor är de värda omkring 4 600 kronor idag. Om man istället köpte telecom, till exempel Song Networks, för 100 000 kronor så har man idag 791kronor. Om man var klok för två år sen och gick till systembolaget och köpte starköl för 100 000 kronor, drack ur dem, hade trevligt och idag går och pantar tomflaskorna så får man 6 741kronor. Är det därför grabbarna på torget kallas A-laget?

Housewife

Nattens och morgonens regn väckte husmusen i mig som varit borta ett tag. Min gamla ugn har fått vila en längre tid men nu var det dags, bakade både Oreo cookies o strawberry/chocolatechip muffin som en riktig american housewife. Bäst att öva nu inför USA-resan så jag kan imponera på the american guys :) Min kära ugn var inte riktigt i form, gasen släcktes hela tiden o det var svårt att få kakorna gräddade, men de blev ändå ätbara, Ellerhur H? :) Sen blev det kafferep hos en annan housewife med fyra sorters kakor. Därefter var vi i stort behov av en promenad o bestämde oss för att promenera till Mölleplatsen där Ledin o co spelade. Satt utanför en stund och lyssnade, lite kyligt, kändes som höst, fast väldigt skönt.

Imorgon har jag mycket att fixa. Semester är inte semestertider, det är fixartider.


Lyssna och lär

Idag blev det sex härliga timmar i solen på Bo01. Klockan tio imorse var vi de enda iklädda bikini och en gammal man undrade om vi inte frös. Men medan timmarna fortskred och molnen flög iväg dök det upp fler och fler. Vi blev grannar med några gamla damer som var ganska roliga att lyssna på. De pratade om oss alla unga som ligger hela somrarna och steker oss i solen. Gör vi så varje sommar så kommer vi se ut som 60 när vi är 40. Säkert sant, men lyssnar vi? Nej! Så fort himlen är blå ska man ut, så tidigt som möjligt, det kan ju dyka upp moln vid lunchtid. Sen ligger man där och pressar och svettas. Ska jag vara ärlig så tycker jag det är skönt en timme, sen är det bara jobbigt. Får väl börja sola med måtta nästa sommar istället, eller inte :) Den dagen den sorgen. Vi lever nu och jag vill vara brun på sommaren. Får väl investera i antirynkkrämer i värsta fall. De diskuterade om allt och inget och gav oss komplimanger om våra flashiga strandkläder :)

Ikväll tvingade jag iväg mig själv på body combat, det är jag himla glad för, svettigt och tufft men roligt som alltid. Nu ska jag väl försöka fortsätta min garderobsrensing. Ska tänka feng shui som en vän tillika livstilscoach tipsade mig om. Allt gammalt som ligger och skräpar ger dålig energi. Släng det!

hits