De sista minuterna

... Av denna dag tänkte jag ägna åt dessa onödiga fakta. Är grymt trött o efter detta som blir dagens sista tankeövning sover jag nog som en stock.

Idag: Jobb, handlat på rean, promenerat, ätit mycket choklad o slappat
Igår: Jobb, träning o fotbollstittande
I förrgår: Jobb, jogging, fika o bio (Poseidon)
Imorgon: Jobb o packning
I övermorgon: Jobb o resa till Göteborg (Robbie Williams here we come)
Humör just nu: Övertrött
Stjärntecken: Oxe
Väder: Blåsigt
Favoritmånad: Juni
Tv eller film: Film på bio
Bok eller tidning: Tidning
Bar eller nattklubb: Nattklubb
Arbete eller skola: Arbete
Morgon eller kväll: Kväll
Klädsel just nu: Linne
Sällskapspel eller Tv-spel: Sällskapsspel
Kramas eller pussas: Båda samtidigt
Promenad eller bio: Promenad
Öl eller vin: Vin
Godis eller snacks: Choklad
Byxor eller kjol: Jeans
Senast sedda film: Bumbibjörnarna (på jobbet)
Glasögon eller linser: Linser
Storstad eller småstad: På landet nära storstan
Stökigt eller städat: Städat
Restaurang eller hemlagat: Hemlagat
Stark eller svag: Lagom
Brun eller blek: Strävar alltid efter den perfekta brännan
Favoritnöje:  Njuta av sommaren
Favoritmat: Glass

Allsång versus fotboll

Ja, tur att jag slipper välja. Sommarens premiär av allsång på Skansen sänds kl 20 och den ödesdigra matchen Frankrike-Spanien kl 21. En helkväll framför teven alltså, o jag som aldrig kollar på tv. Men först blir det träning i form av body combat.

Heja Frankrike!

Det blev sol!

Ja! Den tittade fram redan kl halv elva så jag packade frukostmatsäcken o strandväskan o begav mig ner till Bo01 med ett gäng kompisar. Har solat, badat o ätit glass. Blev en heldag i solen trots allt o jag har fått en fin solbränna :) Nu blir det en lugn kväll med lite fotbollstittande. En helg med sol, bad o fest två kvällar i rad sätter sina spår, men vad gör väl det. Har haft en härlig helg. Den svenska sommaren är underbar.

En försmak av semestern

Har känns som riktig semester denna midsommarhelg. Det hyffsade vädret har nog varit en bidragande faktor. Det började på midsommarafton med champagnebrunch, efterföljande blomsterplockning (som sig bör) och sen kransbindande. Vi hade jättetrevligt. På kvällen bar det av till en gård utanför Vellinge med ca 30 gäster. Det var väl sådär, vi kunde lika gärna ha stannat i Malmö faktiskt, men det var god mat iaf o ett fint ställe att ha midsommarfest på. Jag tycker dock att vi kunde lekt lite lekar, haft bordsplacering eller nåt eftersom vi inte var så många som kände varandra. Men sammanfattningsvis var det iaf en trevlig midsommar.

Igår var vi på Bo01 o solade. På kvällen bjöd jag några vänner på hemlagad pizza till den ödesdigra fotbollsmatchen. Det var inte skoj, Sverige visade än en gång att de är dåliga på att göra mål, o inte kan de skjuta straffar. Nä, nu vill vi ha Svennis!!! O jag vill se Tyskland utslaget ur VM, NU! Men vi drack öl iaf, o sen korkade vi upp vinet, o sen var det fest iaf. Vi stack till Cuba café o dansade salsa, o sen till Centiliter o gram o spanade in gayiga killar. Kvällen avslutades kl tre på McDonalds.

Ja sommar är det iaf. Men ingen sol idag, lite sol och lite moln. Får se vad dagen har att erbjuda.

Öland, kvällsdopp och värmebölja

Ja, det har varit mycket nu så min blogg har blivit lidande, tänkte uppdatera den lite innan jag ska sova.

I helgen var jag på Öland. En kompis hade födelsedagsfest i sin sommarstuga o det var jättekul. Såklart så såg vi Sverigematchen. Han hade spänt upp ett lakan på väggen i vardagsrummet o sen såg vi matchen med surround-ljud o projektor. Alla 16 festdeltagare var klädda i blågult o hade målat flaggor på kinderna. Det hjälpte dock inte Sverige till seger :( Men vi festade på, grillade o spelade brännboll därefter. På söndagen blev det strand och bad o sen hemfärd i en kokhet bil.

Igår kväll var jag o tog ett kvällsdopp med R vid Dalby stenbrott. Underbart, brukar inte gilla insjöar men detta var ok. Bara sten runt om så man måste hoppa i vattnet o man når inte botten nånstans. Nästa gång ska jag hoppa från en högre klippa.

Annars har man ju världens bästa jobb nu i detta kanonväder. Vi är ute hela dagarna :)

Måste sova nu, en viss person brukar hålla mig vaken på kvällarna :)

hits