Bilägare

Lördag, igen! Tiden går så fruktansvärt snabbt. O imorgon är det redan första advent. Igår var vi med eleverna i kyrkan o tände första ljuset, riktigt mysigt.

Är fortfarande förkyld, men det har blivit bättre, känns dock som den kommer sitta kvar ett tag o min träning får vänta, jobbigt jobbigt. Hoppas det dröjer länge länge tills jag får öroninflammation igen iaf.

Veckans stora händelse, jag har köpt bil!!! O inte vilken bil som helst, en NÄSTAN ny. Nissan micra, 2003, silvermetallic, superfin. Det blev väl i dyraste laget men 20 000 mer eller mindre spelar väl ingen roll :) Jag har ju råd o jag är jättenöjd. Ska bara lära mig att köra bil oxå, har inte kört på två år drygt, menmen, det ordnar sig, har haft uppehåll förut så det ska nog inte vara nån fara. Men lite nervös är jag kanske...

O en annan rolig grej, vi fick biljetter till Robbie Williams konsert i Göteborg :D Hängde på ticnet.se i måndags o fixade fyra stycken. Yes!! Kort därefter var den utsåld.

Funderar på hur jag ska spendera dagen. hade egentligen bestämt med C men nu är jag tveksam, så taskig jag är, sa i telefon att jag kanske ska på fest ikväll, är osäker om jag vill, fast jag är grymt sugen, men trist att göra C besviken, vi har inte setts på länge, men vet inte om jag är så intresserad av honom.

Jaja, jag får väl fundera lite här i min mysiga julpyntade lägenhet bland stjärnor, ljus o alla mina tomtar :)


Sjuk

Usch, nu har jag varit sjuk sen i tisdags. Det började med halsont, sen tappade jag rösten, sen kom febern, sen kom snuvan, sen kom hostan, o sen, precis när jag inte trodde det kunde bli värre, fick jag öroninflammation!!!! Det har jag inte haft sen jag var liten. Men fy vad hemskt ont det gjorde, trodde hela huvudet skulle sprängas. Örat rann o blödde. Nu går jag på dubbel dos penicillin.

Gick ändå till min kompis 25-årsfest igår en stund. Ville inte missa höstens stora fest som jag sett fram emot. Typiskt att jag skulle vara sjuk denna helg av alla helger på hela hösten. Jag var där iaf, åt lite mat, kunde knappt prata eftersom jag då drabbas av hostanfall. Såg de andra dricka vin, öl, prata o ha kul. Men jag kände mig avskärmad, som om jag hade en påse runt huvudet. 25-åringen var glad iaf, det verkade vara en trevlig fest, men kunde uppskatta den tyvärr. Jag gick hem ganska tidigt. Tog en taxi hem genom ett kyligt Malmö med en pratglad taxichaufför.

Idag har jag mått som igår, blir hemma från jobbet imorgon oxå. Gaaaahhhh! Vill blir frisk nu! Bums!

bakissöndagar kan också vara bra

Bakissöndag, fast en riktigt bra sådan, har varit på otroligt gott humör.

Hade riktigt skoj igår. Förfest på Rönnen o sen Etage. Etage var roligast. Förutom att HAN var där men det var nog bra trots allt. Förstår mig inte på honom bara. Märkligt beteende, han verkar helt rädd för mig. Men samtidigt inte, dubbla budskap. Kanske kan han försvinna ur mina drömmar nu när jag träffat honom igen o såg hur han betedde sig? Hoppas!!

Träffade en trevlig kille, Klas, precis när jag bestämt att sluta träffa Claes, komiskt :)

Idag tog jag o några vänner en tur till ikea o jag kom hem tusen kronor fattigare, men det blev så fint med nytt brunt överkast o vitt fårskinn ovanpå :)



Vad döljer sig i mitt undermedvetna?

Lördag o jag har tränat. Drömde såklart att jag började på banken inatt, tror det kändes bra, men vi får se hur o när jag ska fatta mitt beslut.

En annan viss återkommande dröm hade jag också, att en viss kille med stort K ringde o ville ha tillbaka mig. Det är fjärde gången jag drömmer en liknande dröm inom loppet av två månader, börjar bli riktigt läskigt. Det utspelar sig alltid i olika miljöer, denna gången var det i samband med att jag började jobba på banken igen. Det har gått nio månader o jag kan inte släppa det, eller jag kan, jag försöker komma över det,  men tydligen inte mitt undermedvetna som gör sig påmint i mina drömmar, gång på gång...

Beslutsångestens okrönta drottning

Jaha, ja då är det äntligen helg! Ännu en vecka har passerat, otroligt snabbt denna gången. Skolan har haft höstlov o det har varit ganska så lungt på fritids, färre barn men inte mindre stök för det, men mer aktiviteter iaf.

Vet verkligen inte hur jag ska göra. Trivs väl ok med mitt jobb som fritidspedagog men det är verkligen inte det jag vill göra. Har jobbat där i drygt en månad nu o det har väl blivit bättre, men inte bra. Grupperingar o skitsnack bland personalen, en rektor o assistent som alla klagar på, fick inte ut all min lön som jag skulle, vet inte exakt hur jag kommer jobba nästa vecka, men vet att jag kommer jobba heltid.

Visst, jag vill jobba inom skola, men som klassföreståndare för en klass, som jag är utbildad till. Inte som nån extraresurs på förmiddagarna o fritidspedagog på eftermiddagarna. Barnen är underbara men annars är det inte skoj. Barnen är ute o leker, vi går o äter mellanmål, barnen är inne o leker, vi äter frukt, de skriker, bråkar o lyssnar inte på oss vuxna överhuvudtaget. Dagens ungdom! Hur ska det bli när de är är 13? 18? Nu är de 6 år! 6 år!!!!? O ingen respekt *suck* Bortskämda Vellingebarn!

Nu är det så att mitt gamla jobb på banken fortfarande står till befogande. Kan få vikariat där from nu tom 28 februari. Nackdelen är lönen som är sämre, o ovissheten att inte veta om jag får jobbar kvar längre än så. Men det vet jag ju inte om jag får på skolan heller.

Är det värt att jobba kvar på fritids för att få jobb som lärare i framtiden? Vet ju inte när det blir. Eller ska jag försöka hänga kvar på banken så länge som möjligt o hoppas på fast anställning?

Tror jag är ganska "bankig" o korrekt av mig. Är nog ingen lektant som daddar med barn o går ut i skogen i ur o skur. Banken är ändå en skön miljö, inga skrikiga barn.

Åhhhhh jag blir galen. Skriv jättegärna en kommentar!

Skönt med lördag imorgon iaf. Det blir nog fest :)

trevlig helg!

hits