Birthday girl :)

Japp, idag är det min födelsedag, o mitt kök har förvandlats till ett cateringkök. Har gjort vit chokladkaka, paj med soltorkad tomat o spenat, havrebröd med solrosfrön, o har mycket kvar att laga. Det blir en medelhavsbuffé när allt är klart. Mycket jobb men kul, älskar att laga mat, iaf ibland, o fyller man 25 så gör man.

kl 18 kommer gästerna, bäst jag forsätter med kycklingfilén som ska fyllas med godsaker...

Glad igen

Den som inte säger att pengar inte gör en lycklig har verkligen fel, det gör mig överlycklig, iaf idag.

Får lön imorgon från min gamla arbetsplats banken. Utdelning av resultatandelar för de som varit anställda under 2005, typ en halv månadslön fick jag o inget visste jag :) passar perfekt nu efter resan o min utgift för bilrutan de krossade. Så nu är jag rik igen, 1,5 månadslön är inte fel. En perfekt 25-årspresent.


Vilsen

Just nu känner jag mig vilsen. Fast precis just nu mest bakis. Födelsedagsfest igår hos AJ med jultema. God julbuffé, lite julmusik, sen blev det Schlagerbaren.

Ja vilsen, o lite ledsen. måndag imorgon o jag känner verkligen inte för att gå till jobbet. jag vill börja på mitt nya jobb, NU! Orkar inte jobba 150% för det känns det som jag gör nu. Hoppas jag får börja i Falsterbo 2 maj, absolut senast 8 maj iaf, jag sa ju upp mig för en månad sen.

Lissabon var iaf härligt, soligt, fint, billigt o avkopplande, men portugiserna var jobbiga o gick till angrepp mot oss ljusa skandinaviska flickor. Hur kan man bete sig så, har vi svenska tjejer så hemskt rykte där?

Nä nu ska jag försöka göra nåt vettigt, men jag känner mig bara så apatisk :(

Lissabon

Nu packar jag för fullt. Man vill alltid ha med hela sommargarderoben men det blir lite svårt, det blir till att gallra. Imorgon 7.25 går flyget till ett tjugogradigt Lissabon. Ska bli himla skönt att slippa kylan här hemma.

Har precis varit på årsmöte med bostadsrättsföreningen. Blev invald i styrelsen nu efter två år som suppleant, lite mot min vilja men ingen ny ville ställa upp, ska klara det, är ju inte ensam.

Nä nu väntar resväskan!

Vår för hjärter dam

Har invigt min vårkavaj i helgen så nu är det vår. O igår bjöd de på de nya GB-glassarna på stan o äter man glass ute så är det vår. O idag har jag varit på långpromenad med AJ runt Bulltofta o till Ikea i vårjacka o utan vantar, så ja, det ÄR vår. Vi avslutade vårpromenaden med att fika på Vienetta o Kahls smaksatta espresso, smaskens!

Igår blev det Schlagerbaren igen, det var helt ok. Förfest hos AD. Hade min nya småprickiga blus från Zara som jag köpte igår. Carolina Gynning var för övrigt också där o spanade in kläder.

Hämtade mitt paket från Zoovillage idag o Fred Perryjackan var jättefin, jag är mer än nöjd, den satt perfekt.

Nu ska jag tvätta. Samtidigt ska jag försöka ta mig i kragen o städa ur min garderob...


hits