Mexikansk afton

Söndag idag o en jobbig sådan, men man mår som man förtjänar.

Igår kväll annordnade jag o två vänner en mexikansk afton hemma hos mig. Vi gjorde plockmat med mexikanskt tema, margaritas o bjöd in lite vänner, totalt blev vi 14 personer, riktigt kul. Vid halv tvåtiden åkte några av oss till Etage o blev kvar där till stängningsdags. på hemvägen blev det McDonalds så jag var inte hemma förrän kl 6. Inte bra, men kul hade jag iaf.

Mådde hemskt när jag vaknade i morse o all disk o oordning i lägenheten gjorde inte saken bättre. Men efter en huvudvärkstablett o ett glas med c-vitaminbrus tog jag tag i disken o oordningen. Sen efter dusch o frukost mådde jag bättre.

En vecka kvar på banken, sen börjar nya jobbet, börjar bli lite nervös men det ska bli spännande.

Nu ska jag läsa lite i Vimmel, bra tidning, o billig :)


Beslut

Idag är det en konstig lördag. Har haft så mycket att göra de senaste veckorna o nu när det väl lugnat ner sig känns det konstigt o jag blir så rastlös, så jag tänkte ta mig tid att skriva lite i min blogg.

Igår var jag o kollade på min kompis Rachel när hon uppträdde på Vinylbaren, hon är grymt talangfull, skriver sin egen musik, sjunger jättebra o spelar piano. Efteråt gick vi till Ölcaféet, träffade några andra o satt där till stängningsdags, ibland bara flyger tiden iväg.

Nedräkningen har börjat till det nya jobbet, ska bli spännande, hoppas verkligen jag kommer trivas, nu när jag ger upp min post på banken, eller post o post, lågavlönat slavarbete om jag ska vara ärlig, men trivs gör jag ändå, men 4000 mer i månaden säger man ju inte nej till :) Kan ju alltid komma tillbaka till banken sen, jag är ju världsbäst i kassan, enligt mina chefer.

Det är så jobbigt att fatta beslut. Hoppas verkligen att jag fattat rätt beslut vad gäller jobbet. O alla andra beslut, killar man dumpad, är det rätt? Jag kan grubbla o vända på det i evigheter. Läste boken "Dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig". Den boken gör nog mer skada än nytta för en sån som jag. Men killar övertyga mig! Var inte så himla rädda för att visa känslor. O det ska jag säga! Hmm...

Ikväll blir det bio med några väninnor, antagligen tjenare kungen, verkar kul.

Bör nog ta mig ut i det härliga höstvädret nu. Ser underbart ut. Knallblå himmel, vindstilla o lite kallt, precis sånt väder som jag gillar.

Ciao!

hits