en semla o en bayswater tack!

Skriver ett litet inlägg innan jag lägger mig.

Helgen var bra. Hade besök av mamma o syrran o syrran hade med sig lite kläder hon inte ville ha, exempelvis ett par snygga svarta shorts o en vit blus, som gjorda för mig. Det blev såklart lite nya kläder oxå då vi tillbringade större delen av helgen i butiker :) Marinblå kofta, marinblått skärp, vita seglarskor, dubbelknäppt svart kavaj... Ja jag har iaf min syster tillika stylist o stilikon att tacka. O tro det eller ej, hon har nästan fått mig att börja fundera på att köpa en Mulberry bayswater. I höstas fattade jag inte hur hon kunde lägga 6000 på en väska, det är konstigt hur man kan ändra uppfattning. Men iaf, än så länge är det bara funderingar.

Idag fick vi hela två semlor på jobbet, det var riktigt gott. Tyvärr har jag inte kommit igång med träningen än efter förra veckans förkylning, skulle gått på combat idag men orkade inte :(

Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal med chefen /rektorn, lite nervöst faktiskt, som att jag ska få ett betyg på mitt arbete eller nåt.


Museum

Nästan fredag, veckan har gått snabbt. Idag var vi med fritids på Malmö Museum, väldigt intressant faktiskt. Jag tyckte faktiskt det var kul att kolla på alla saker, tom gamla bilar och jättestora äckliga kackerlackor, huuuuuuu. Fiskarna var vackra iaf.

Efter jobbet hann jag med en snabbrunda på stan. Köpte en gammelrosa blus på HM. Annars kollade jag bara läget lite inför den stundande shoppinghelgen. O så köpte jag en bok på bokrean, Glaskupan av Sylvia Plath.

Nu ska jag kolla på Sofis Mode!


inside information

JAG

ÄR
: snäll, estetisk, envis o optimistisk.
GER INTRYCK AV ATT VARA: trevlig o lite reserverad, men lär man känna mig så...
KAN: ganska mycket.
BLIR GLAD AV: solsken, en givande shoppingdag på stan o att umgås med nära o kära.
HAR: bostadsrätt, en fin bil och csn-skulder.
VILL HA: någon att älska och bli älskad av
SKULLE VILJA: resa jorden runt.
TYCKER OM ATT: shoppa, baka, fika, träna, måla, resa och gå ut och dansa.
HAR ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR: shopping, musik och inredning.
BRYR MIG OM: mycket.
TRIVS MED: vännerna och min lägenhet
KÄNNER OBEHAG INFÖR: insekter
PLANERAR ATT: resa
BOR I: bostadsrätt ganska centralt i Malmö.
SKULLE VILJA BO I: en gammal skånelänga med havsutsikt
KLÄR MIG GÄRNA I: jeans
ÄTER GÄRNA: chokladpraliner
DRICKER GÄRNA: vatten och kaffe latte.
TRÄNAR: varierad konditionsträning på gym tre gånger i veckan
TITTAR OFTA PÅ: dataskärmen
LYSSNAR OFTA PÅ: Lars Winnerbäck
LÄSER: tidningar
PRENUMERERAR PÅ: just nu elle interiör
Tidningar jag köper: Damernal Värld, ELLE, cosmopolitan

Vårtecken

Ja, det är sant, idag var det vårens dag, iaf med lite fantasi. Solen sken, snön har smält nästan överallt o längs med väggen på fritids växer det snödroppar. Nice! Pratade precis med mamma o hos henne har det snöat hela dan, men här i södra skåneland är det vår (nästan :)).

Är lite bättre idag, kanske pilatesen hjälpte. Jobbade ända till kvart i sex så känner mig riktigt trött. Ska se OC o sen sova. Imorn ska vi till Malmö muséer.

O i helgen är det dags för lite efterlängtad shopping, längtar!

"Ser du nåt som liknar en tår så är det isen som droppar för nu är det vår"
/LW


Pilates

Hemma sjuk för andra dagen i rad o det är trist. Har tillbringat fyra dagar i min 40 kvm stora lägenhet utan att knappt gå ut, eller jag gick en promenad till affären igår, ja ni förstår vad jag menar. Trist är det iaf. Har städat allt som går att städa, bakat utan att kunna känna smaken, målat tavlor, läst bloggar, läst på om Lissabon inför resan, läst tidningar och varit allmänt deppig. Imorgon ska jag gå till jobbet trots snuva o huvudvärk.

O om tre timmar ska jag gå på pilates för första gången. Det borde inte vara så farligt att träna det när man är sjuk, ingen fysisk ansträngning vad jag vet. Blir spännande att  testa, o jag behöver lite spänning i mitt liv just nu just idag.

Att skriva listor

Jag har börjat skriva listor på allting, det är kul o väldigt bra. Listor på vad jag ska shoppa i klädväg, vad jag ska göra, vad som rekommenderas i sminkväg i tidningar, recept som verkar goda mm. Då slipper man leta när det väl blir aktuellt.

Så nu när jag får min nästa lön ska jag köpa en vit/blårandig kavaj på Zara, en vit blus, vita shorts, brett ljusbrunt skärp att ha i midjan, sandaler med hög klack (om jag hittar några), ja inte för mycket, för jag vill ha pengar kvar att handla för i Lissabon.

Annars vill inte den dumma huvudvärken o förkylningen släppa o ögonen är inflammerade, vill inte gå ut. Tråkigt tråkigt. vet inte om jag vill gå till jobbet imorgon.

Livet är bra tråkigt ibland.


Småkrassliga grubblerier

Fredag, egentligen en av de bästa dagarna på veckan, men jag är inte alls glad, eller helt ok. Har känt nån konstig förkylning i en vecka nu, den bryter inte ut men den finns där. har känt mig allmänt trött o har haft ont i halsen. På jobbet är flera sjuka.

Har varit förkyld till o från ända sen jag började jobba på skolan. Det är inte alls kul, jag brukade sällan vara sjuk innan. Kan det vara alla nya baciller man kommer i kontakt med när man jobbar med barn, eller är det som en av mina vänner sa, att jag blir sjuk för att jag inte trivs? Kan så vara, för jag trivs inte, inte det minsta. Eller att vara med ettorna är jättekul men nån fritidspedagog är jag inte o kommer aldrig att bli.

Hälsade på min gamla arbetsplats "banken" i veckan. Kan verkligen tänka mig att  börja jobba där istället, trots sämre lön, men trivdes så himla bra med kollegorna o ganska lungt o skönt arbete. Jag passar nog bättre att jobba på bank, har iaf sökt sommarjobb där.

I söndags var jag impulsiv o bokade en resa till Lissabon på påsklovet. Fick med mig AJ. Vi bestämde precis när vi bokade ungefär, hittade en kanonbillig flygbiljett. Hade vi väntat två dagar hade samma biljett kostat det tredubbla. Ska bli underbart kul. Vårens höjdpunkt. Nu letar vi hotell. Några tips?

Jag vill shoppa! Hela denna lönen spenderade jag på möbler men den 27 ska jag shoppa. Fast lite ska jag såklart spara till Lissabon. O så har jag 5 månaders bredband att betala, varför klumpar de ihop det så? :(

Nu har jag Lyssnat på Hello Saferide hela kvällen. Himla bra musik! Avslutar med ett citat. Godnatt!

"Withdraw from that savings account what’s savings for, time doesn’t wait"

hits