Mount Pleasure

Ikväll är jag duktig och tvättar. Eller duktig är kanske att ta i. Det var hela två veckor sen jag tvättade och då tvättade jag hemma hos D, så jag hade inte så mycket val för det var tomt i byrålådan.

Det är iaf underbart med helg. Imorgon ska jag köra runt på loppisar och möbelvaruhus med min lillasyster och hennes kombo för att leta saker till deras nya lägenhet,  jag har nämligen nu mer syster i samma stad. Oj vad jag ska låna mycket fina kläder, ellerhur? ;)

Jag lyssnar in mig på Moneybrothers nya skiva och jag är helt kär i låten "Guess who's gonna get some tonight". Fantastiskt!

Annars är jag lite höstdeprimerad men det är bara att bita ihop. Jag är less på mitt jobb. Det tar emot varje morgon. Jag är irriterad på varenda kund som kommer in på banken o gör meningslösa ärenden. Man behöver inte gå till banken år 2007, det finns andra möjligheter i detta moderna samhälle! Jobbet drar verkligen ner humöret, man tillbringar trots allt ca 50% av sin vakna tid där och jag blir bara så ledsen...

Underbara helg

30-årsfesten på restaurangen i Lund igår var mycket trevlig, med god trerätters middag och goda drinkar. Efteråt var vi ett gäng som tog tåget tillbaka till Malmö för att gå på Skeppsbron och det var skoj det med. Idag mår jag faktiskt riktigt bra och snart ska vi laga spagetti och köttfärssås och baka cheesecake. Därefter blir det en film. Får se om jag får min vilja igenom vad gäller filmval den här gången. Jag vill se "Se upp för dårarna". Det är väl ingen tjejfilm? Eller?

Malmöfestivalens sista kväll

Trots den nu mer dåliga aktiviteten på denna blogg så är antalet unika besökare varje dag detsamma som tidigare. Så jag ska försöka tillfredsställa denna lilla skara med ett litet inlägg.

Jag har just nu övergivit min karriär som lärare och kommer fortsätta på banken hela hösten, om inget drömjobb på nån skola dyker upp, men det verkar inte så.

Ikväll är det Malmöfestivalens sista kväll och vi ska ner på stan och trängas med hela Malmös befolkning för att kolla på Melody Club och the Ark, och kanske äta en bit mat någonstans. Imorgon har en av Ds kompisar 30-årsmiddag på en restaurang i Lund så då ska vi dit och det blir förhoppningsvis skoj.

Annars är jag lite arg på Malmö kommun ikväll men jag hoppas att allt är ett misstag och att det rättar till sig...

Imorgon ska jag shoppa! Då blir jag kanske glad...

Sambo

I torsdags morse kom jag hem från franska rivieran efter en härlig semester med min älskling. Men det innebär inte att jag kommit hem hem. Nej jag bor nu mer sambo i Ds lägenhet eftersom min lägenhet är belamrad av min syster och några kompisar till henne. På onsdag får jag tillträde till min egen lägenhet igen och det ska faktiskt bli skönt. Mitt hem är min borg.

Annars pågår Malmöfestivalen för fullt och igår såg vi bland annat Marit Bergman. Hon är verkligen kanonbra. Ska snart ut och gå med några kompisar och smaka nån av alla delikatesserna från matstånden på festivalen.

Annars undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna en kille som D. Jag trodde inte såna killar fanns. Ibland blir jag alldeles tårögd...

Imorgon är det jobb igen och vardagen tar vid.

Sista dagen innan semestern

Sista dagen på jobbet innan semestern och det är helt fantastiskt. Imorgon bitti åker jag och D till franska rivieran och kommer inte hem förrän på torsdag. Sol, bad, god mat och bilande längs kusten blir det. Marseille, Cannes, Nice och Monaco ska besökas. Hans föräldrar är snälla och ställer upp och skjutsar oss till Sturup.

Nu ska vi snart äta frukost här på banken och sen väntar en "betungande" arbetsdag.

Väntan och längtan

Att åka till jobbet när det är strålande sol och 20 grader varmt på morgonen känns inte så lockande. Här finns inget att göra, så jag roar mig med att läsa guider om franska rivieran. På lördag morgon bär det av. I väntan på det så får jag glädjas över att jag faktiskt ska vara ledig imorgon, så jag hoppas att vädret håller i sig. Ikväll blir det grillning på Ribban med D och några av hans vänner. Han ska fixa maten åt mig, hemgjord potatissallad, ska bli spännande att smaka. Nu väntar jag på frukosten, jag har köpt en nybakad bulle på konditoriet här bredvid.

Måndag morgon på jobbet

Här var det dåligt uppdaterat. Får skylla på det bra vädret, som faktiskt infunnit sig denna helgen. Helgen var kanon. Sol i lördags, stor 30-årsfest på kvällen med god mat, trevliga människor och dans natten lång. Igår blev det sol och bad i Falsterbo med älsklingen, bakispizza och promenad runt Mölleplatsen i den ljumma sommarkvällen där Per Gessle hade sin konsert.

Nu ska jag alltså jobba denna vecka, men det verkar som jag kan vara ledig ett par dagar iaf. Nu ska vi räkna mynt. Jätteroligt. Jag vill ut i solen...


hits