Konstnären Lina

Japp, den har vaknat. Ikväll har jag målat två hela tavlor, det var så himla skoj. Använde endast svart o vit akrylfärg, lade in lite tidningspapper, målade konturer av lite vaser o la in skuggor med hjälp av en svamp, blev jättefint, för man får väl lov att vara stolt över sig själv. Den ena har jag satt upp i köket o den andra ska min syster få.

Annars så var det fest här igår, vi var åtta, trevligt, sen blev det Schlagerbaren såklart :D Vi höll på o ringa taxi hela tiden o till slut stod det två o väntade på oss, men vi skulle inte ha dem av nån konstig anledning, ja jag vet inte vad vi höll på med, vi var nog kändisar hos taxi ´malmö igår, o taxiresan minns jag ingenting av, lite läskigt. O jag tappade min öl på en kille. Hmm, jag som inte tyckte att jag var full, men skoj hade jag.

Sov dock dåligt inatt. idag var jag o A ute o bakispromenerade som vanligt, åt på Bagericaféet. Kallt, ruggigt o dimmigt, snälla snö försvinn!

Årets första fest

Då var den här långhelgen snart slut, känns himla trist, vill inte alls tillbaka till jobbet imorgon.

Helgen var iaf kanon. I fredags hann jag med att åka till både Ikea o Ilva, Ilva har jättesnygga grejer, dock är möblerna ganska dyra, köpte en vit servis som passar perfekt till Filippa K-muggarna.

Igår hade vi the gang fest hos A, jättekul o trevligt. D hade fixat en musiktävling, väldigt ambitiöst o kul, sen hade vi dricklek o charader o alla blev jättefulla. Kvällen avslutades på schlagerbaren.

Har varit bakis idag som sig bör. Jag o A tog en jättelång 2-timmarspromenad till Bo01, runt turning torso o tillbaka in till stan där vi åt på Paus. Åt som vanligt ciabatta med parma o mozarella, de har helt klart Malmös bästa!!!

I veckan kommer förhoppningsvis mitt nya rostfria kylskåp :D och kanske min nya vita tv-bänk med valnötstop, det kommer bli så fint här, ibland mår man verkligen bra av att spendera lite pengar.

Måste skriva ner min "att-göra-2006-lista" här så jag inte glömmer bort det :)

Bli mer sparsam
Bara äta godis på lördagar (o när jag är bakis)
Springa broloppet o tjejmilen
Läsa en kvällskurs i italienska
Se Robbie Williams live
Planera mina klädinköp
Resa

hits