Helgplaner

Tiden går så snabbt och nu är det nästan helg igen. Sitter på jobbet och räknar ner. Ikväll ska personalen från vårt kontor äta middag tillsammans men jag tänker inte stanna så länge. Det är nämligen så att min kära mor kommer ner över helgen så jag tänkte träffa henne istället. Imorgon blir det lite shopping på stan och på söndag ska vi på min kusins 20-årskalas i Åhus, och jag ska ta med mig D. Hoppas ni alla som läser min enormt intressanta blogg får en trevlig helg!

Helgen

Då var det måndag morgon och jag befinner mig på jobbet: Helgen går så fort tyvärr och nu har nedräkningen inför nästa börjat. I fredags blev det god middag, i lördags var vi o köpte födelsedagspresent, små små söta timberlandkängor, och så tog vi en tur till Ikea och Optimera. På kvällen var jag på bio med syrran och hennes kompis, vi såg Underbar och älskad av alla, och sen kolladed vi på fotboll hemma hos dem. Igår var det ettårskalas i Yngsjö och det var trevligt, och på kvällen hyrde vi film, som jag tyvärr somnade ifrån, som vanligt. En mycket bra och lugn helg :)

Min husliga sida

Äntligen äntligen fredag. Om en stund ska jag träna. Ja det ska jag faktiskt trots att det är fredag. Nu när jag skrivit det här kan jag inte backa ur. Därefter ska jag städa och sedan ska jag laga middag åt älsklingen som har fotbollsmatch ikväll. Måste ju visa min husliga sida, som faktiskt varit ganska frånvarande det senaste året. När disken blir liggande i en veckas tid så att det blir mögel mellan tallrikarna kan man ju börja undra...

Klagan igen

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag haaaaataarr mitt jobb! Jag är så trött på illaluktande pensionärer och a-lagare som tar ut pengar på banken eftersom de inte har bankomatkort, trött på invandrare som gör stora insättningar efter "svarta" affärer, trött på bittra änklingar som beklagar sin sorg över sin borgångna fru, trött på folk som tror att man kan låna pengar hur som helst utan kalkyl och trött på folk som klagar över en avgift på 60 kronor när de har miljoner på banken. Imorgon bitti ska jag på jobbintervju och jag hoppas hoppas hoppas att jag får det. Det är perfekt, förutom att det är ett vikariat, men men.

Annars flyter veckorna på och man hinner inte riktigt med. Jag är så glad att jag har D. Han är underbar. Han gör mig alltid så glad. Igår fikade jag med hans föräldrar och på söndag ska vi på släktkalas då hans brorsdotter fyller ett år. Imorgon ska jag fika med en väninna.

hits