gummistövlar o glamour

Hmm, ja andra veckan på nya jobbet var väl inte riktigt lika underbar som första. Första veckan var ju underbar med solen o värmen men denna veckan har det regnat o regnat. I tisdags var vi på utflykt i skogen med stövlar o regnställ. Idag var vi ute på en äng o sprang en minimaraton för att fira förskolans dag. Det regnade o blåste. Barnen gnällde o skrek. O eftermiddagen var hemsk. Eftersom regnet öste ner stannade vi inne, o 15 barn i 2-4-årsåldern samlade på ett ställe är inte roligt, man får sysselsätta dem bäst man kan för att undvika bråk o höga ljudnivåer. Sen har det varit en del olyckor då man tvingas byta byxor på barnen, eller en del, ganska många :(

Jaja, det finns inga lärartjänster o förskolan är ändå ett sätt att få in en fot i skolorna. O det är faktiskt en del positivt oxå. Arbetstiderna är bra, man får gratis frukost, lunch o mellanmål, barnen är söta, man är uppskattad o får mycket tillbaka av det man ger o lönen är helt ok. O när det är fint väder är det det bästa jobbet man kan ha, då man går utomhus hela dagarna o blir solbränd o fin, o skolans läge i Skanör med gångavstånd till den härliga stranden o egen badhytt är inte fel.

Hmm, ja det var ett försök av mig att överväga det positiva mot det negativa i mitt jobb. Nu är det snart helg. Vi ska in till Lundakarnevalen o på lördag kväll blir det Schlagerparty o sushitillagning med vännerna.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits